Choose language

Billeddiagnostisk klinik

Kun det bedste
er godt nok

3 tesla MR-scanner

Progardias MR-scanner er en af landets kraftigste scannere, da den har et magnetfelt på 3 tesla, som er ca. 60.000 gange stærkere end jordens magnetfelt. De typiske MR-scannere som er installeret i Danmark, er på 1.5 tesla, som har den halve styrke. Fordelen ved 3 tesla er, at signalet er
dobbelt så kraftigt, som bruges til at lave billederne med. Dette bidrager til, at radiologerne bedre kan opdage sygdom i et tidligere stadie. Det er lidt ligesom at se stjerner, hvor vejret er lidt diset (1.5T) og en stjernehimmel, som er helt klar, hvor man tydeligt kan se dobbelt se mange stjerner (3T).

1.5 Tesla
3 tesla
1.5 Tesla
3 tesla

Kunstig intelligens i MR-scanneren

Progardias MR-scanner er opgraderet med sidste nye AI-teknologi, som markant forbedrer billedkvaliteten. AI kan blandt andet genkende
støj, som normalt er i alle MR-billeder. AI fjerner støjen i billederne, så radiologen ikke er i tvivl om, om det er støj eller sygdom som ses.
Når AI fjerner støj i billederne, kan dette udnyttes til at lave billeder med meget høj opløsning, så radiologerne endnu bedre kan se små forandringer inde i kroppen.

Forskellen mellem MR-scanninger uden og med AI (Uden AI vil der være baggrundsstøj og laver opløsning i billederne) Slideren her skal vise forskellen i opløsningen på billederne og selvfølgelig også uden støj i billederne med AI.

Uden ai = Med støj
Med AI = Uden støj
Uden AI = Med støj
Med AI = Uden støj

AIR Coils

Det tæppelignende udstyr vi lægger på forskellige kropsdele under scanningen, repræsenterer den nyeste teknologi og giver en oplevelse af, at der er mere plads i scanneren samtidig med, at vi får de absolut bedste billeder.

AIR Coils

Til blandt andet MR helkropsscanninger anvender vi AIR Coils, som er kropsantenner, der lægges over din krop. Du vil have følelsen af, at det er et tæppe, som er over dig.

Disse AIR Coils er de absolut bedste, man kan få på markedet. De skal ikke spændes fast, og de former sig langs kroppens kurvaturer, som er en kæmpe fordel i forhold til kvaliteten af dine billeder og din komfort under scanningen. AIR Coils bruges til undersøgelser af brystkasse, mave og albueled, men kan også bruges til andre dele af kroppen ved behov.

Til kropsdele som f.eks. hoved, skulder, hånd, håndled, knæ, fodled og fod bruges der dedikerede antenner/spoler til disse områder.

Kontakt os hvis du har spørgsmål, så vi i fællesskab får sammensat bedst mulig forløb til dig.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål

Du kan også finde svar på de mest almindelige spørgsmål på siden spørgsmål og svar.

Søgning

Kontakt os

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål

Progardia
Teglgårdsparken 118
5500 Middelfart
Tlf.: +45 70 60 11 60
Progardia Mamma
Hedegaardsvej 88
2300 København S
Tlf.: +45 70 60 11 60
Skriv til os
Bliv kontaktet når det passer dig

Kontakt os


  Tak for din henvendelse

  Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.
  Med venlig hilsen Progardia.

  Bliv kontaktet

  Snak med os når det passer dig bedst!

  Hvornår?

  Vælg dato

  Ledige tider

  Book møde

  Tak! - Vi skal bare vide lidt mere om dig   Tak for din booking

   Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.
   Med venlig hilsen Progardia.