Kompetent undersøgelse og udredning
- i trygge rammer

Hos Progardia er vi specialister i billeddiagnostik indenfor prostatakræft og brystkræft, men vi er også for dig der ønsker at få vished om din krops helbredstilstand ved at få gennemført en helkropsscanning, eller en DEXA-scanning

Derudover kan vi som de eneste i Skandinavien tilbyde behandling for rystesyge (essentiel tremor og Parkinson) med fokuseret ultralyd.

Vores personale har mange års erfaring og guider dig trygt igennem et forløb hos os – med anvendelse af det bedste udstyr markedet kan tilbyde.

Om Progardia Healthcare

20 års erfaring

Personalet bag Progardia har over 20 års erfaring med drift af private billeddiagnostiske klinikker. Vores team består udelukkende af de bedste inden for radiografi, radiologi og urologi. Vores billeddiagnostiske udstyr er helt nyt og det absolut bedste.

I det hele taget er Progardia skabt til at være det oplagte sted for borgeren, som ønsker den bedste billeddiagnostiske redegørelse.

Medarbejdere

Niels Thagaard

Stifter og adm. direktør
Niels har over 20 års erfaring med billeddiagnostisk virksomhed.

I 2000 stiftede han Thava Imaging A/S, som hurtigt blev Danmarks største billeddiagnostiske virksomhed i tæt samarbejde med Region Syd, Privathospitalet Hamlet og flere andre aktører. Thava leverede billeddiagnostiske ydelser indenfor bl.a. MR, CT, Dexa, UL og Mammografi.

I 2012 stiftede han Astra Billeddiagnostik A/S som via et tæt samarbejde med Københavns Privathospital i Kgs. Lyngby blev førende inden for MR i hovedstadsområdet. I 2016 blev Astra Billeddiagnostik købt af CFR/Capio.

Anne Bjeld

Centerleder
Anne har mere end 25 års erfaring indenfor sundhedssektoren.

Hun blev uddannet lægesekretær på Fredericia Sygehus i 1993 og har siden været ansat indenfor flere forskellige specialer, bl.a. ortopædkirurgi, medicin, urologi, gynækologi og radiologi.

Forud for ansættelsen hos Progardia var hun ansat ved Dokumentation og Ledelsesinformation i Region Syddanmark, hvor hun bl.a. har arbejdet med implementering af Region Syddanmarks indberetning til det nye Landspatientregister, LPR3, registreringspraksis på regionens sygehuse, inddata såvel som uddata.

Hella Thagesen

Stedfortræder for centerleder
Hella har været ansat i sundhedssektoren i mere end 30 år.

Hun blev uddannet lægesekretær i 1985 og var efterfølgende ansat på Middelfart Sygehus i det daværende Sygehus Fyn.

Hella har fra 2002 været ansat i stillinger med ledelsesansvar, først som Hotline Koordinator i Sygehus Fyn, ledende lægesekretær på medicinsk afdeling Middelfart Sygehus, Servicedesk manager i regionshuset i Region Syddanmark og siden receptionsleder på Odense Universitetshospital.

Rikke Eiberg

Lægesekretær

Rikke har været ansat i sundhedssektoren i mere end 20 år.

Hun blev uddannet lægesekretær i 2001 fra Svendborg Sygehus, og har siden været ansat på Sygehus Lillebælt.
Rikke har været på Organ- og Plastikkirurgisk afdeling i Vejle og på Medicinsk afdeling i Kolding, sidste sted også som elevansvarlig.

Sabine Barasinski

Lægesekretær

Sabine har været ansat i sundhedssektoren i knap 20 år.

Hun blev uddannet lægesekretær i 2004 fra Fredericia Sygehus og har siden været ansat på Sygehus Lillebælt.

Sabine har været på Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling og Medicinsk Afdeling indtil primo 2022.

Britt Mortensen

Lægesekretær

Britt har mere end 20 års erfaring indenfor Sundhedssektoren.

Britt er uddannet lægesekretær på Bispebjerg Hospital i 2001 og har siden da arbejdet både i Danmark og på Færøerne i diverse specialer på sygehuse samt ansat i privat praksis. Forud for ansættelse i Progardia Mamma har hun haft en central rolle som ansvarlig for sundhedsfaglige røntgensystemer på Landssygehuset i Torshavn.

Britt taler færøsk, dansk og svensk.

Louise Buch

Lægesekretær

Ken Fæhnøe

Radiograf

Jon Asmussen

Speciallæge i radiologi
Jon er ansat som specialeansvarlig overlæge for onkologisk radiologi på Odense Universitetshospital.

Jon er oprindeligt fra Sønderjylland og har studeret medicin på Odense Universitet, hvor han bestod sin medicinske embedseksamen i 1995. Efter turnus og radiologisk introduktionsuddannelse i Midtjylland, har han gennemført radiologisk speciallægeuddannelse i Esbjerg og Odense, og færdiggjort denne i 2004.

Jon har herefter yderligeres specialiseret sig i billeddiagnostik ved udredning og behandling af kræftsygdomme med ultralyd, røntgen, CT, MR og hybrid-metoder med PET. Dette er bl.a. foregået ved ansættelser på Rigshospitalet i København og på Waikato Hospital i Hamilton, New Zealand, samt på talrige internationale efteruddannelseskurser i Sverige, Schweiz, England og USA.

John Hjarbæk

Speciallæge i radiologi
Lægevidenskabelig embedseksamen fra Odense Universitet 1986, Speciallæge i Diagnostisk radiologi i 1994. Fik Norsk Speciallægeanerkendelse i radiologi i 1998.

Grunduddannelse og kursusstilling i diagnostisk radiologi på Odense Universitets Hospital med sideuddannelse på Vejle-Give sygehus.

Fra 1994 til 2007 1. reservelæge/overlæge i Vejle hhv. Odense med muskuloskeletal radiologi som ansvarsområde.

Herefter 4 år som overlæge og lægefaglig direktør ved Thava Imaging, Middelfart

Efterfølgende ansat som overlæge ved Muskuloskeletal afsnit Radiologisk afdeling Odense Universitetshospital.

23 videnskabelige publikationer primært inden for det muskuloskeletale og fysiologiske område. Fra 1993 til 2018 klinisk lektor og censor ved Odense Universitet og Syddansk Universitet ved fagområdet for Røntgendiagnostik og klinisk biomekanik.

Kim Jensen

Overradiograf & MR-specialist

Kim har over 20 års erfaring indenfor billeddiagnostik. Siden 2001 har han været MR-specialist.

I perioden 2001-2007 var han ansat på Kolding sygehus, hvor han b.la. var med til at implementere de 2 første MR-scannere på Kolding sygehus. Han var ansat som MR-specialist og Souschef hos THAVA Imaging i Middelfart i perioden 2007-2011, hvor han b.la. i tæt samarbejde med radiologerne havde ansvaret for MR-protokollerne, på de to 1.5T MR-scannere.

Han fik også prøvet kræfter med ledelse, som Souschef for daværende centerleder. Siden 2011 til 2020 har han været MR specialist på Kolding Sygehus, hvor han i perioden 2016-2020 var afdelingsradiograf for MR-scanning og kar-intervention.

Han er kendt for at være innovativ og visionær. I 2015 tog han initiativ til at få etableret et børnevenligt MR-miljø, som resulterede i et udviklingsprojekt Children Centered Care: Minimizing the need for anesthesia with a multi-faceted concept for MRI in children aged 4-6. Artiklen blev optaget i tidsskriftet European Journal Of Radiology, da konceptet reducerede behovet for bedøvelse, i alderen 4-6 år, fra 57% til imponerende 5%. Derudover studerer han ledelse på master-niveau på Syddansk Universitet og Aarhus Universitet.

Per Ulrich

MR-specialist
Per har 20+ års erfaring indenfor billeddiagnostik. MR-specialist siden 2007.

Ansat på Kolding Sygehus fra 2002-2020 De første mange år som CT-superbruger, men skiftede til MR i 2006. I perioden 2006-2020 deltog han i implementeringen af 2 MR-scannere på Kolding Sygehus. Han har stået for udviklingen af MR-protokoller og procedurebog til disse MR-scannere på henholdsvis 1.5T og 3T i samarbejde med røntgenlægerne.

Som MR-specialist har Per deltaget i mange af de MR-kurser der udbydes i Danmark. Dertil kommer flere internationale kurser i Europa og i USA. Per har løbende deltaget i Workshops og kongresser indenfor MR.

Han har stået for undervisningen af studerende og nye radiografer i MR-teknik samt udførelsen af MR-scanninger. Han har skrevet flere indlæg i Radiograf Rådets fagblad og udarbejdet en Poster om MR-scanning af blodkar til ISRRT.

Per har været førende inden for udbredelsen af MR-sikkerhed i Kolding og Danmark.

I 2020 startede Per hos Progardia Healthcare.

Jørgen Vallø

Speciallæge i radiologi
Lægevidenskabelig embedseksamen fra Københavns Universitet 1983.

Speciallæge i Diagnostisk radiologi i 1990. Dansk, Svensk og Norsk autorisation i Radiologi.

Speciallæge uddannelse radiologi i Eksjö og Jönköping, Sverige 1986 – 1990.

1990 – 1994 Afdelingslæge MR – center Ryhov, Jönköping.

1994-1995 Overlæge MR-center Ryhov, Jönköping.

1995- 2000 Overlæge Sønderborg sygehus samt adm.Overlæge Aabenraa sygehus.

2000-2011 Overlæge og medejer Thava Imaging Aabenraa, Middelfart og Thava Hamlet.

2011 – MR Radiologisk konsulent Astra BDC , Capio og Adeas.

Flere videnskabelige artikler primært nakkens degenerative sygdomme samt rheumatiske sygdomme.

Hovedinteresseområder neuro- og muskel- og led-MR. Undervist i MR diagnostik på både danske og svenske MR kurser. Kursusaktivitet primært neuro-, muskel- og led-MR.

Samarbejdspartnere

Medin Privatklinik udreder patienter med mistanke om hjerte-, lunge- og neurologiske sygdomme. Herudover udfører de VO2max og konditests i samarbejde med sportsudøvere.

Progardia samarbejder med Medin Privatklinik især omkring udredning af de neurologiske patienter samt andre diagnostiske undersøgelser. Medin Privatklinik er ligesom Progardia lokaliseret i Middelfart.

Bright Bird Health – det eksklusive lægehus

Vi er din partner på en vigtig rejse. Vi er altid klar til at imødekomme dine unikke ønsker og behov. Vi tilbyder forebyggende og holistiske helbredsundersøgelser, hjerteundersøgelser, samt undersøgelser, der er designede til de forskellige livsfaser – og vi er med dig uanset hvad livet må bringe. Vores viden og kompetencer er din styrke, som vil bibringe dig større sundhed, tryghed og livskvalitet.

Vi tror på at skabe et nært og personligt rum, hvor du vil opleve dedikeret tid med den læge, der kender dig – uden afbrydelser. Vores luksuriøse omgivelser giver dig følelsen af eksklusivitet og velvære. Vi har tid og ro til dig – når det passer dig og vi tager proaktivt ansvar for dine ønsker og behov eller bekymringer.

Vores mission er enkel: At styrke din forebyggende sundhed og hæve din livskvalitet.

Privathospitalet Kollund er et af Danmarks førende privathospitaler, der tilbyder et bredt udvalg af undersøgelser og behandlinger.

Progardia samarbejder med Kollund omkring
diagnostisk udredning og vil kunne være behjælpelig
med evt. videre forløb. Kollund Privathospital har
konsultationer i Fredericia, Esbjerg, Århus og Kollund.

Privathospitalet Kollund

Forsikringsselskabet Health Insurance Instantly  har som de første i Danmark lanceret en international helbredsforsikring med lokalt samarbejde og kendskab til læger, klinikker og hospitaler i hele verden. 

Progardia samarbejder med Health Insurance Instantly om at sikre patienter den bedst mulige behandling, uanset hvor man måtte ønske at den finder sted.