Patientvenligt MR-scanning

Patientvenlig miljø

Hos Progardia har vi skabt et specielt patientvenligt miljø ved og omkring vores MR-scanner. Målet har været at tilvejebringe de bedste forudsætninger for, at din scanning bliver vellykket.

Vores radiografer er specialuddannede i pædagogik med fokus på den sårbare patient, som f.eks. børn, klaustrofobiske patienter og patienter, der lider af angst – og sammen med det patientvenlige miljø har vi hjulpet mange af disse grupper til at gennemføre MR-scanningen i en afslappet atmosfære.

Få et nærmere indblik i vores undersøgelsesrum i 3D herunder.

Vores patientvenlige 3 tesla MR-scanner har endvidere en stor ”wide-bore”-åbning på 70 cm, hvor der er plads til patienter på op til 250 kg. Der tilbydes også beroligende og afslappende film under scanningen, som ses via et spejl, der er placeret lige over synsfeltet.

Der er endvidere mulighed for at få en pårørende med ind til scanneren, som du kan have øjenkontakt med via spejlet under hele undersøgelsen.

Det tæppelignende udstyr vi lægger på forskellige kropsdele under scanningen, repræsenterer den nyeste teknologi og giver en oplevelse af, at der er mere plads i scanneren samtidig med, at vi får de absolut bedste billeder.

Kig ind i vores undersøgelsesrum i 3D

Hvis du er i tvivl

Er du i tvivl om hvorvidt præcis dit implantat kan scannes,
kan du kontakte Progardia ved at ringe til os på telefon (+45) 70 60 11 60.

Udstyr


Personale

  • Praktiserende læge
  • Radiografer
  • Gennemgang fra 2-4 forskellige radiologer (læger) med hver sit speciale – f.eks. neurologi, muskel og skelet, organer, samt onkologi (kræft)