Choose language

Billeddiagnostisk klinik

Om Progardia

Kom under huden på os

Siden 2020 har det været vores kald at give vores patienter klarhed. I klinikken i de historiske bygninger og meget smukke og rekreative omgivelser på Teglgårdsparken i Middelfart og på klinikken på Hedegårdsvej ser vi mennesket først – ikke bare en journal eller et CPR-nummer.

Det er dig og dit helbred, der er i centrum. Vi tror på, at et scanningsforløb skal være en så god oplevelse som muligt. Det kan jo være utrygt og bekymrende at skulle igennem det. Men vi møder dig med hjerte og en dyb faglighed tilsat markedets bedste teknologi. Og vi tager dig i hånden og slipper ikke, før du har fået klarhed.

Det er sådan, vi er under huden. Og det er vores løfte til dig.

Du og dit helbred er i de bedste hænder

Hos Progardia er vi et team, der har over 20 års erfaring med billeddiagnostik og drift af private klinikker. Derfor kan du forvente at være i de bedste hænder indenfor billeddiagnostik og helbredsundersøgelser.

Vi har også markedets bedste MR-scanner og billeddiagnostiske udstyr i det hele taget. Så vi gør alt for at give dig den klarhed, du fortjener: Kompromisløs klarhed.

Samarbejdspartnere

PRIVATKLINIK

Medin Privatklinik

Medin Privatklinik udreder patienter med mistanke om hjerte-, lunge- og neurologiske sygdomme. Herudover udfører klinikken VO2max og konditests i samarbejde med sportsudøvere.

Progardia samarbejder med Medin Privatklinik især omkring udredning af de neurologiske patienter samt andre diagnostiske undersøgelser. Medin Privatklinik er ligesom Progardia lokaliseret i Middelfart.
https://www.medin.dk

Sundhed og ekspertise er vores højeste prioritet

Valida Health

Valida Health’s vision er at skabe komplette sundhedsløsninger skræddersyet til den enkelte.

Vi tror på, at nøglen til sundhed ligger i forebyggelse, og vi stræber efter at levere direkte adgang til eksperter, læger, speciallæger og sygeplejersker tilpasset dine behov.
https://validahealth.dk/

Nordsjællands eksklusive lægehus

Bright Bird Health

Vi tilbyder forebyggende og holistiske helbredsundersøgelser, hjerteundersøgelser, samt undersøgelser, der er designede til de forskellige livsfaser – og vi er med dig uanset hvad livet må bringe. Vores viden og kompetencer er din styrke, som vil bibringe dig større sundhed, tryghed og livskvalitet.

Vi tror på at skabe et nært og personligt rum, hvor du vil opleve dedikeret tid med den læge, der kender dig – uden afbrydelser. Vores luksuriøse omgivelser giver dig følelsen af eksklusivitet og velvære. Vi har tid og ro til dig – når det passer dig og vi tager proaktivt ansvar for dine ønsker og behov eller bekymringer.

Vores mission er enkel: At styrke din forebyggende sundhed og hæve din livskvalitet.
https://brightbirdhealth.com

mere end bare en sundhedsklinik.
Vi er din sundhedspartner.​

Vippa house

Og vi tror på, at sundhed handler om mere og andet end blot fravær af sygdom. Sundhed handler om at have det godt både fysisk, psykisk og socialt. Derfor tilbyder vi en helhedsorienteret tilgang til sundhed og trivsel i vores sundhedsklinik.

Oplev en personlig og imødekommende tilgang til dit helbred hos vippa house.
Vi skræddersyr et forløb, der passer præcis til dine unikke behov. Vores mission er simpel: Vi er til for at hjælpe dig med at opnå et godt og sundt helbred, så du kan leve det liv, der er det gode liv for dig.​

Vi tror på, at tillid er kernen til den gode relation, og derfor går vi højt op i at skabe en tryg og anerkendende atmosfære. Vi ønsker at skabe en organisk oplevelse, der former sig efter dine ønsker og behov.
https://vippahouse.dk

Privathospital

Privathospitalet Kollund

Privathospitalet Kollund er et af Danmarks førende privathospitaler, der tilbyder et bredt udvalg af undersøgelser og behandlinger.

Progardia samarbejder med Kollund omkring diagnostisk udredning og vil kunne være behjælpelig med evt. videre forløb. Kollund Privathospital har konsultationer i Fredericia, Esbjerg, Århus og Kollund.
https://www.privathospitaletkollund.com

Forsikringsselskabet

Health Insurance Instantly

Forsikringsselskabet Health Insurance Instantly har som de første i Danmark lanceret en international helbredsforsikring med lokalt samarbejde og kendskab til læger, klinikker og hospitaler i hele verden.

Progardia samarbejder med Health Insurance Instantly om at sikre patienter den bedst mulige behandling, uanset hvor man måtte ønske at den finder sted.
https://www.healthinsuranceinstantly.com

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål

Du kan også finde svar på de mest almindelige spørgsmål på siden spørgsmål og svar.

Søgning

Kontakt os

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål

Progardia
Teglgårdsparken 118
5500 Middelfart
Tlf.: +45 70 60 11 60
Progardia Mamma
Hedegaardsvej 88
2300 København S
Tlf.: +45 70 60 11 60
Skriv til os
Bliv kontaktet når det passer dig

Kontakt os


  Tak for din henvendelse

  Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.
  Med venlig hilsen Progardia.

  Bliv kontaktet

  Snak med os når det passer dig bedst!

  Hvornår?

  Vælg dato

  Ledige tider

  Book møde

  Tak! - Vi skal bare vide lidt mere om dig   Tak for din booking

   Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.
   Med venlig hilsen Progardia.